marți, 15 iulie 2008

Clientul nostru - stapanul nostru. Episodul I

Daca tot am fost provocata... sa-i dau bice.

Povesteam intr-un post mai vechi de club Fucsia (parca asa se scrie) unde mr El Patron este un pustiulica de 20 de ani cu aere de businessman.
Nefericirea a facut sa nimeresc iar la o petrecere acolo. Un majorat. Ce frumoase erau majoratele pe vremea noastra... acasa cu gasca... acum nu mai esti trendy daca faci acasa.
M-am prezentat pe la 22.00 la acest party impreuna cu niste prieteni. Vreo 2-3 ore a fost liniste deplina. Nu in sensul muzical, ci in sensul ca absolut toti copilasii stateau pe la mese si nu dansa nimeni. Din nefericire nu prea aveau pe ce dansa. O muzica foarte urata. Politica clubului spunea ca nu au voie decat muzica electro - house si chestii de neinteles pentru urechile mele. Au mai avut cateva mici scapari ... ca sa se bucure si astia ca mine.

Tanarul El Patron nu vroia in ruptul capului sa puna alta muzica. Fusese inchiriat tot clubul. Toata consumatia era achitata conform intelegerii. A fost omis faptul ca la capitolul muzica, nu au voie sa puna alte stiluri. Si nu se cereau manele!!! Un rock, un pop, un funck ... Nu am avut cu cine sa ne intelegem. Noi, oameni civilizati, nu ne-am mai batut capul cu el si am inghitit in sec.

Asadar... daca vreti sa va simteti bine, NU MERGETI IN FUCSIA!!!!

4 comentarii:

Anonim spunea...

BTW se scrie Fuchsia nu Fucsia si singurele aere erau ale celor 2 rockeri care erau cu tine.

Si ai uitat sa precizezi ca tot clubul dansa pe acea muzica groaznica in afara de tine si cei 2 pletosi cu care erai, care ati venit in mai multe randuri sa ne cererti sa punem rock.

Sper ca ai auzit de notiunea de "drept la replica", o seara placuta!

Pustiulica

Bucharest's Nightlife spunea...

daca nu iti amintesti bine era un singur pletos si in afara de asta nu am cerut rock ci pur si simplu v-am rugat sa puneti o anumita piesa de pe un disc care era intr-adevar rock, scopul fiind acela de a-i face o surpriza sarbatoritei... daca nu stiai... in general prietenii mai fac si astfel de suprize...
si sper sa-ti amintesti si discutia despre Vama Veche care intra tot la categoria rock. Piesa pe care voi singuri ati pus-o!!! asa ca v-ati cam dat singuri cu firma-n cap...

Sunrise Boulevard spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Bucharest's Nightlife spunea...

Cei interesati in mod special de acest post sunt rugati sa isi reciteasca comentariile si mai apoi sa se intrebe de ce nu au fost publicate.