marți, 18 martie 2008

Cum e sa fii hotz....

Dupa un an de stat in Bucuresti, eu inca credeam ca oamenii sunt buni si blanzi. Nu vroiam sa accept ca oamenii pot fi rauvoitori si ca isi urmaresc doar propriile interese. Treptat am inceput sa vad toate aceste lucruri lovindu-ma de ele. Din nefericire eu nu ma pot schimba si sunt in continuare acelasi om bun si saritor care a aparut in capitala in urma cu vreo 8 ani.


Poate din cauza felului meu de a fi, am reusit sa ma intersectez de multe ori cu talhari. Din fericire, cam de fiecare data mi-au fost furate bunuri minime pe care, si pe alea am reusit sa le recuperez intr-un timp foarte scurt... Intotdeauna m-a deranjat mai mult gestul in sine. Mi-a fost calcata intimitatea si asta durut cel mai tare. Nu te mai simti sigur nici in propria masina. Macar daca toate astea s-ar fi intamplat in cartiere marginase. Dar nu! De fiecare data in plin centrul capitalei.


Aseara, m-am dus la Facultatea de Litere ca sa-i vad pe cei de la Kumm in concert. Nu ca as fi mare fan dar scopul a fost tot networking si in cazul meu intotdeauna are rezultate.
Cand am plecat am constatat cu stupoare ca imi fusese sparta masina. Pagubele nu pot sa zic ca au fost mari: un casetofon din 1900 toamna care era stricat de luni bune (norocul meu!), doua parfumuri dintre care unul era gol golutz si doua perechi de ochelari - una fiind rupta dar avea o mare valoare sentimentala.

Cum poti sa fii hot si sa spargi la nimereala fara sa te uiti. Stiu ca nu ai timp sa verifici dar cred ca oricine ar putea face diferenta intre un casetofon obosit si un mp3 player sau cd player...
Si cum se poate sa dai la o parte un parfum pe jumatate plin si sa preferi unul gol... Ei bine se pare ca masinutza mea nu a intrat pe mana unor hoti cu prea mare dexteritate... Ma gandesc ca totusi am fost norocoasa pentru ca daca ar mai fi facut un mic research ar mai fi avut ce sa ia... Norocul meu!

Aviz amatorilor: Cand iesiti in oras, mai ales daca iesiti la o bere, mai bine lasati masina acasa.

4 comentarii:

Anonim spunea...

aaa... adica ai mers cu masina si ai baut o bere?... adica gucinella conduce beata moarta la volan?

si te-ai dus la aia de la kumm ca sa ce? sa iti vezi amantu? credeai ca vei primi ceva de la el in seara aia?

Bucharest's Nightlife spunea...

sa zicem ca intelegem partea cu berea desi nu asta am incercat sa sugerez...

faza cu amantul... kumm? incerci sa-mi spui ceva ce eu nu stiu???

Anonim spunea...

Cu siguranta, tu stii muuullllttt mai bine decat stiu eu in legatura cu Kummm (a se scuza cacofonia neintentionata)

Bucharest's Nightlife spunea...

eu una sunt impacata cu ce stiu in legatura cu Kumm... se pare ca tu nu esti la fel de impacat/a...