duminică, 16 martie 2008

Oh da! Striptease masculin...

Toate canalele media vuiesc inainte de 1 si 8 martie anuntand tot felul de show-uri de striptease masculin: Chippendales, Flamingo, Loco Boys.


Am fost dusa si eu la un astfel de show... Au venit 8 tineri spanioli - Loco Boys. Nu am apucat sa ma informez despre cum decurg astfel de show-uri dar puteam usor banui ca ma voi intersecta cu o mare de femei NF, extaziate, isterice si dornice sa pipaie tinerii imbracati sumar.
Primul aspect enervant a fost faptul ca eram toate aliniate pe scaune. Macar de ar fi fost sala plina dar era pe jumatate goala. Dupa un suspans prelungit in care mi se lungisera urechile si mi-era lene sa merg sa fumez o tigara pt ca trebuia sa ies din sala palatului (nu se mai fumeaza in locuri publice), s-a auzit o voce masculina care indemna doamnele sa fie si mai isterice pt ca urmau sa apara: LOOOOOOOOOOOCOOOOOOOOOOOOO BOOOOOOYSSSSS.

Ni s-a dat un filmuletz de prezentare al tinerilor in care chipurile lor erau in general taiate. Accentul se punea pe alte podoabe de-ale tinerilor (nu va ganditi la puzte).

Apare intr-un final un taran venit de la madrid. Batran, murdar, pletos si jegos (ca sa rimeze). Incepe sa se bage in seama cu diverse doamne... Nu era de nicio culoare atragator. A urcat pe scena si dupa cateva minute a inceput sa mai scape din haine si sa ne arate muschii in toata splendoarea lor... Dragutz tanarul...

Si asa, rand pe rand... au au defilat prin fata "celor mai frumoase femei din Romania" (dupa cum spunea prezentatorul spectacolului) cei 8 baieti de la Loco Boys. Bineinteles ca doamnele erau in extaz. Nu au avut toate curajul sa urce pe scena la invitatiile tinerilor si s-au multumit sa-i atinga cand veneau ei in sala.
Se pare insa ca unele au fost tare timide in ceea ce priveste urcatul pe scena dar nu s-au sfiit sa treaca si un pic la actiune si sa tabare pe tanar incercand chiar si un sex oral... Este mai intim sa incerci asta in mijlocul a 20 - 30 de femei care sunt in jurul tau decat pe scena unde exista si riscul de a fi filmata si fotografiata... Sa zicem ca le putem intelege... unora le este mai greu sa reziste in fata unor masculi bine, total dezechipati si erecti in toata splendoarea lor...
Gurile rele spun ca acest echipaj de 8 tineri fac cel mai tare show erotic pentru doamne... si norocoasa de mine, fix la show-ul lor am fost de 8 martie...

Niciun comentariu: