joi, 5 februarie 2009

Totul este din dragoste... (2)

Si daca tot am fost provocata voi continua....

Cred ca compozitorii se incadreaza in aceleasi tipare cu scriitorii, cu poetii. Practic si ei dau nastere unei opere artistice si atunci au nevoie sa iubeasca, sa simta flacara, sa vibreze.

Actorii.... muzicienii... sunt purtatorii mesajului creativ. Ei nu fac altceva decat sa aduca aproape de public creatiile celor de mai devreme. Prin munca si daruirea lor, ajung sa se identifice cu personajele pe care le interpreteaza si sa fie cuprinse de aceleasi trairi ca si creatorii operelor. Pentru a ajunge sa recunoasca si sa identifice fiecare traire este nevoie ca ei sa fi avut parte de astfel de sentimente.

Tocmai de accea actorii, muzicienii au nevoie deopotriva sa fie iubiti si sa iubeasca. Una fara cealalta nu este suficienta. Ei nu au nevoie de monotonie ci de inflacarare, de vibratie, au nevoie de confirmari...

2 comentarii:

viorela spunea...

un verset zicea: "Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta.Niciodata nu e geloasa..Dragostea nu e laudaroasa sau increzuta.Nu este nepoliticoasa sau egoista..Dragostea nu supara..si nu poarta pica..Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora..dar gaseste placere in adevar..este intotdeauna gata sa ierte..sa aiba incredere..sa spere..si sa indure orice urmeaza.."

ai dreptate...totul este din dragoste

Bucharest's Nightlife spunea...

Si Anatole de Saint Exupery mai spunea ca "cu cat munca pe care o depui in slujba dragostei este mai grea, cu atat mai mult te exalta, cu cat dai mai mult, cu atat cresti mai mult..."
Satisfactiile cele mai mari vin atunci cand ceea ce faci, faci cu dragoste...