joi, 17 aprilie 2008

Oliver. Poetry Pop

Oliver este o declaratie. Oliver este alegerea misterului in fata concretului, a emotiei in detrimentul placidului. Asculti Oliver, atunci esti o persoana ce prefera oricand un gand “la patru ace”, o privire plina de sarm, o fraza neterminata daruita misterului.
O carte, un pahar de vin, un flirt sunt sinonime unei piese Oliver.

Oliver este misterios si atragator, este experimentat dar nu blazat, este in acelasi timp excentric si plin de sarm. Oliver soarbe pana la fund cupa dureros de dulce a romantismului.

Oliver a luat fiinta in 2005 avand in componenta patru muzicieni experimentati. Oliver inseamna: Doru Puscasu – voce si chitara, Mircea Moroianu - chitara, Horia Gridan – bas si Cristi Matesan - tobe

Muzica nu se diferentiaza atat prin virtuozitate sau influente cat prin necenzurarea ideilor de compozitie. Muzica Oliver reiese ca un simplu rezultat al armoniei intre mintile membrilor trupei transmitand pasiune si energie imbracate in naturalete. Oliver incearca o muzica ce se vrea diferita, un rock cult, mai putin accesibil la prima auditie.
Oliver iti aduce poezia aproape, nu-ti serveste muzica pe tava, ci te lasa pe tine sa o gasesti pe undeva pe scena printr-o feerie de lumini.

Poetry Pop

Lansarea albumului Oliver. Poetry Pop va avea loc joi, 8 mai, ora 21.00 in Studio Martin. 3 ani de munca incununati cu succes.

Oliver a cristalizat 12 trairi personale declinandu-le in versuri si muzica – in simetrie, ascultatorul este indemnat sa retranspuna versurile si muzica in senzatiile personale. Oliver vine ca un indemn catre ascultator si ii propune sa personalizeze paginile Poetry Pop cu impresia subiectiva traita in timpul celor 12 melodii Oliver.

Astfel, Oliver nu lanseaza UN album. Exista atatea albume cate perceptii diferite, perceptii ale unui ascultator, a 10 sau 10 mii care rezoneaza diferit cu armoniile propuse (si doar atat) de Oliver. Este un indemn, o incurajare, o prietenie bazata tocmai pe conflictul dintre perceptii – o polemica.

http://www.olivermusic.ro/
www.myspace.com/trupaoliver

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu m-am indragostit de Oliver (a NU se citi Doru, ca iar imi ies vorbe :P) de la primul live, si nici macar nu fusese cel mai reusit live. Dar ei intotdeauna au creat momentul. Le-am ascultat discul needitat si "la rece" si la inceput m-a deranjat ca se aude foarte tare respiratia, pe urma m-am abandonat si am intrat in "moment". Cum ai scris si tu, nu poti asculta Oliver si ramane obiectiv.

Bucharest's Nightlife spunea...

Te inteleg perfect... Eu nu pot sa ma laud decat cu faptul ca instinctiv deja ascult doar Oliver. De-abia astept concertul de pe 8 mai ca sa-i vad si eu live...