miercuri, 9 aprilie 2008

New trend?

Aseara eram in trecere pe la Green Hours si pentru cateva clipe m-am speriat. Vad un pompier fara casca care se agita si se tot invartea de colo colo. Nu eram foarte sigura ca e pompier... nu imi venea in minte culoarea lor reprezentativa. Ideea e ca acest tanar era intr-o salopeta de un portocaliu tipator, cingatoare neagra regulamentar si cizme de cauciuc.
Dupa outfit eram convinsa ca nu e un simplu spectator la piesa care s-a jucat aseara la Green. Il cam dadeau de gol ochelarii mari si rotunzi de tocilar. Nu s-ar fi asortat cu o posibila casca. Eram total dezorientata daca era pompier... sau poate gunoier... (imi sugerau baietii de la bar)...

Se pare insa ca sunt in urma de tot... sunt depasita complet... asa este trendy in lumea gay-lor mai nou... trebuie sa atragi atentia si daca mai stai un pic si cu poponetzu in vant... este perfect!

Asa ca dragilor... va rog sa urmati exemplul tanarului si sa completam lumea asta de ciudati si ciudateniile lor. (ca si cum nu avea destui)

2 comentarii:

Ionouka spunea...

Hai draga, fii si tu mai toleranta.... ce daca avea salopeta... ce daca era gay... important e ca era in green hours. si ca purta ochelari. asa barbati, mai rar!

Bucharest's Nightlife spunea...

Intr-adevar...
Daca m-ar atrage barbatii cu ochelari m-as fi indragostit de el instantaneu... Ce pacat ca nu sunt pe gustul meu...

Si cred ca as fi avut sanse la tanar!